Εταιρικό Eshop για Λιανικό Εμπόριο

Πούλησε τα προϊόντα σου online

Γιατί να δημιουργήσω eshop;

Ο σύγχρονος επισκέπτης αποφεύγει πλέον να μπει σε κάποιο μαγαζί αν δεν έχει δει πρώτα τις τιμές του. Πόσο μάλλον όταν μπορεί να αγοράσει απο το σπίτι του και να τα παραλάβει τις επόμενες ημέρες. Επομένως ένα eshop είναι απαραίτητο για μία επιχείρηση λιανικού εμπορίου που θέλει να πουλήσει τα προϊόντα του .

Γιατί την Upthink;

Με εμπειρία πάνω από 5 χρόνια στη διαφήμιση των Online επιχειρήσεων, μπορούμε να σου δημιουργήσουμε ένα eshop που οδηγεί τον νέο επισκέπτη μέχρι το καλάθι ακόμα και όταν φύγει από τη σελίδα σου.

«Η διάθεση και η υπευθυνότητα απέναντι σε καθετί που αναλαμβάνετε είναι εκπληκτική. Καινοτόμες ιδέες, μοντέρνες αλλά και λειτουργικές. Το καλύτερο αποτέλεσμα σε μηδενικό σχεδόν χρόνο. Εξαιρετική δουλειά. «

Σοφία Βασιλοπούλου

Ιδιοκτήτρια, Κέντρο Γλωσσών Πλαίσιο

«Η Αμεσότητα στην επικοινωνία και η ταχύτητα ανταπόκρισης στις ανάγκες σας δίνουν σίγουρα υψηλή βαθμολογία. Είναι μια συνεργασία που δεν μας έχει προβληματίσει σε κανένα επίπεδό της.»

Νίκος Μπουσουλόπουλος

Αντιπρόεδρος, Extra Assistance

«Η συνεργασία είναι εξαιρετική , η εξυπηρέτηση είναι άμεση ,το κλίμα φιλικό και οι τιμές προσιτές. «

Φιλιώ Καρατζά

Πρόεδρος, Σχολές Χορού Rose Karra

«Ειναι πολυ εξυπηρετικοι με καλες τιμες και κοντα μας οποτε το ζητησουμε!!!»

Απόστολος Καλαντζής

Πρόεδρος, Fastoil

Επιλέγουμε μαζί το σχεδιασμό του eshop σας.

Μέσα σε λίγες συναντήσεις έχουμε καταλήξει στο σχέδιο και το βασικό περιεχόμενο που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να εμφανίζεται επαγγελματικά μέσα από νέο σας eshop.

Σας εκπαιδεύουμε να χειρίζεστε άψογα την πλατφόρμα.

Μέσα από μία εύκολη πλατφόρμα μπορείτε να ανεβάζετε και να αλλάζετε τα προϊόντα σας ενώ παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας.

Σας βοηθούμε να ξεκινήσετε τις πρώτες σας πωλήσεις.

Με την παράδοση του eshop σας συμβουλεύουμε για τα πρώτα σας βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε στο Digital Marketing για να πετύχετε τις πρώτες πωλήσεις.